Győri Elektromos VSK

Galéria

Hírek, információk

PANNONHAJSZA ELEKTROMOS CSAPAT INDULÁSI LEHETŐSÉG

Kedves Sportköri Tagok!

PannonHajsza, több mint kihívás! Légy bátor, és merész, jelentkezz csapatunkba!
A Győri Elektromos Sportkör biztosítja a lehetőséget egy csapat indításához a PannonHajsza terepfutó akadályversenyen.
A verseny 2017. május 20-án, már negyedik alkalommal kerül megrendezésre, elsőként Cseszneken.

A PannonHajsza egy 7+ km vagy 14+ km hosszúságú, 300+ m szintkülönbséggel, 15+ db akadállyal tűzdelt terepfutó verseny, mely évente egyszer kerül megrendezésre. Az akadályok egy része hagyományőrző jellegű (pl.vizesvödör cipelés, szalmabála mászás, zsákbafutás stb.), de ezek mellett olyan feladatok is beépítésre kerülnek, melyek az erőnlétet (pl.kötélmászás, csimpaszkodás, palánkon való átjutás, szögesdrót alatt mászás stb.), a koordinációs készséget (pl.íjjal és csúzlival lövés stb.), a szellemi frissességet (pl. memorizálás) teszik próbára. (a ’+’ jel azt jelöli, hogy ez a minimum teljesítendő km, m vagy db)

Szeretettel várjuk a kihívásra vágyó, elég akaraterővel rendelkező sportos tagok jelentkezését, akik részesei akarnak lenni egy remek hangulatú, jól megszervezett, izgalmas, küzdelmes akadályfutó versenynek.
A nevezési díj az előnevezési időszakban 7.000.-Ft/ fő, melyből lejön a csapat létszámától függően kapott %-os kedvezmény. A regisztrációs díj felét az Elektromos Sportkör finanszírozza. A teljes összegről kiállított számlát a Sportkör kapja, ezért a nevezési díj felét neki kell majd elutalni.

Ha valaki, a nevezése ellenére, jelentősebb kizáró ok nélkül nem vesz részt a versenyen , és nem pótolja magát „beugróval”, akkor a rá vonatkozó nevezési díjat teljes egészében meg kell térítenie!
A jó rajt időpont elcsípése érdekében, legyetek szívesek jelentkezéseteket 2017. február 9-én 12:00 óráig leadni Mázi Edinának az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.
Bővebb információt a versenykiírásban, és a versenyszabályzatban illetve a www.pannonhajsza.hu oldalon találtok. Minden további kérdés esetén forduljatok bizalommal Mázi Edinához, ha tud segít.

Szeretettel várjuk jelentkezéseteket!