Győri Elektromos VSK

Galéria

Hírek, információk

SZURKOLJUNK EGYÜTT A SPORKÖR CSAPATÁNAK 2017. MÁJUS 20-ÁN CSESZNEKEN A PANNONHAJSZÁN

Kedves Sportköri Tagok!

Már csak 4 nap és kezdetét veszi a IV. PannonHajsza, melyen 5 fős csapattal sportkörünk is részt vesz Győri Tromos néven.
A sportkört képviselő csapat tagjai: Fehér Gabriella, Mázi Edina, Geczinger Gábor, Mészáros Zsolt és Molnár Norbert.

A Győri Tromos minden tagja 9:30-kor rajtol el, és vág neki a PannonHajsza 7+ km hosszúságú, minimum 300 m szintkülönbséggel, több, mint 15 akadállyal tűzdelt terepfutó versenyének. Mely idén a festői Cseszneken, a Kisbükk Major kisbukk majorterületén kerül megrendezésre. (A futam előtti központi, közös bemelegítésre bárki csatlakozhat.)
(A verseny a 7 km-es táv mellett 14 km-en is várja a versenyzőket.)

A verseny kijelölt útvonala mellett is engedélyezett a séta, de be kell tartani a szervezők utasításait. Az akadályok egy része hagyományőrző jellegű, de ezek mellett olyan feladatok is beépítésre kerülnek, melyek az erőnlétet, a koordinációs készséget, a szellemi frissességet teszik próbára. Nagyon látványos, ahogy a résztvevők teljesítik ezeket a sokszínű, kreatív akadályokat. (pl. palánkon átmászás, kötélmászás, zsákban futás, lajhármászás, csúzlival lövés, favágás, rönkcipelés, bálákon való átmászás, gólyalábazás stb.).

A verseny remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt az odalátogató szurkolóknak is, akár családosan érkeznek, akár egyedül.
A településen található a méltán híres Cseszneki vár, cseszneki var mely az esemény napján is látogatható. A faluban megtekinthető a falumúzeum, valamint a milleniumi kert is. Több túra útvonal halad el a település határában, ahol a csodás Bakony ösvényein sétálhatnak az érdeklődők, megcsodálva a gazdag élővilágot.

A versenyközpontban kis vásáros pavilonok, büfé is lesz.
Érdemes kilátogatni a helyszínre, mert hatalmas élmény egy ilyen nagy forgatagnak a részese lenni, szurkolni, és látni, hogy hogyan küzdenek az elemekkel és magukkal a résztvevők.

Szurkoljunk együtt a Győri Tromos-nak!

További érdekességek, információk, és a korábbi versenyek galériái megtekinthetők a wwww.pannonhajsza.hu oldalon.