Győri Elektromos VSK

Galéria

Hírek, információk

TENISZEZÉSI LEHETŐSÉG - OLIMPIAI SPORTPARK PÁLYÁIN

Kedves Sportköri Tagok!

Tájékoztatásul megküldjük a Olimpiai Sportpark Tenisz Pályáira vonatkozó árakat. A táblázat tartalmazza a sportköri tagok számára érvényes kedvezményes pályaárakat (azaz az 500 Ft-tal támogatott árat), így a helyszínen a táblázatba szereplő árat kell fizetni!

Játékra eseti foglalással lehet jelentkezni a +36-70/381-5051 mobilszámon Soós Szabolcsnál egy alkalomra, legfeljebb egy hétre előre. Fontos, hogy akadályoztatás esetén a pályát foglaló személy a foglalt időpontot, legkésőbb 6 órával előtte le kell, hogy mondja. A le nem mondott foglalásokat, mindenkinek magának kell fizetnie, a táblázat szerinti teljes árat!

A jelentkezéskor minden esetben jelezzétek, hogy a Győri Elektromos Sportkör tagjai vagytok (egyébként fizetéskor nem lehet érvényesíteni majd a kedvezményes árat).

A másik tenisz helyszínhez hasonlóan az igénybevételt aláírásotokkal kell igazolni, amely alapja a Győr-Project Kft. és a Sportkör közötti elszámolásnak. Figyeljetek arra is, hogy a Sportkör által adott támogatás összege, és a sportköri igazolványszámotok is helyesen legyen kitöltve.

A játék alkalmával a sportköri igazolványt – kérésre - fel kell mutatni.

Elérhetőségek:

Győr Olimpiai Sportközpont

9025 GYŐR | Győr-Moson-Sopron megye 
Radnóti Miklós utca 37.

Kapcsolattartó: Soós Szabolcs

Telefon: +36-70/381-5051

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További információk a létesítményről ITT.

Jó sportolást kívánunk!

Győri Elektromos Sportkör