Győri Elektromos VSK

Galéria

Hírek, információk

A 2017/18-as szezontól egy jelentős vidéki asztalitenisz fellegvárral, a Győri Elektromos VSK-val bővült a JOOLA által szponzorált csapatok köre

A Győri Elektromos VSK Asztalitenisz Szakosztálya egy nagy múltra visszatekintő klub, amely jelenleg is a legsikeresebb, és legtöbb csapattal rendelkező egyesület Győrben és környékén.

A 2016-os évben veretlenül nyerték meg a férfi NB1-es bajnokságot, ezzel feljutottak az extra ligába. Ezen kívül van NB3-as csapatuk, és megyei I. osztályú csapatuk is. Női NB1-es csapatuk is indult a 2016-os bajnokságban. Az utóbbi időben komoly fejlődés látható náluk utánpótlás fronton is, több fiatal játékosuk is egyre sikeresebb a versenyeken. A fiatalokat tudatosan vetik be a csapatbajnoki mérkőzéseken is.

Megnövekedett a gyerekek és a velük foglalkozó edzők száma is, egyre jobb terem, eszköz feltételek mellett tudnak készülni a játékosok.

Látva a szakosztály fejlődését, és eredményességét, a férfi extra ligás csapat támogatása mellett döntöttünk.

Örülünk neki, hogy a szakosztály vezetése is komoly beszállító partnert lát bennünk, és versenyeiken, mérkőzéseiken, és edzéseiken is Joola asztalokat, és más Joola kiegészítőket használnak, és népszerűsítik termékeinket játékosaik körében.

Extra liga csapat tagok: 
Lung Dániel magyar ranglista 11. játékos, vezetőedző
Béres Szabolcs
Stanitz Gábor
Biró Bálint
Papp Gábor

Sok sikert kívánunk a győri csapatnak immár Joola támogatott csapatként!