Győri Elektromos VSK

Galéria

Hírek, információk

Vízitúra – Szakasz ismétlés

Kedves Sportbarátok!

A korábbi években, három részletben már több, mint a felét leeveztük a Mosoni- Duna Rajka és Győr közötti szakaszának. Azoknak, akiknek kimaradt a Halászi és Kimle közti rész, és természetesen bárki másnak, akit érdekel ez a lehetőség, megismételjük ezt a szakaszt.

Az időpont 2018. június 23-a, szombat.
Tervezett indulás Halásziból 10:00, érkezés Kimlére kb. 15-16 óra között.

A napi menetrend a szokások szerint alakulna, gyülekező és eligazítás után eveznénk le kenukkal a célig, több megállót is beiktatva, hogy legyen erő a folytatáshoz. Jó idő esetén talán fürödni is tudunk valahol. A kenukat, lapátokat, mentőmellényeket, hajók szállítását biztosítjuk, térítés ellenében. Ennek várható összege 3.000,- Ft. (önköltséges) Az indulási helyre az utazást egyénileg kell megoldani, az evezés végén gondoskodunk arról, hogy autónként 1-1 főt elviszünk, aki visszahozza az autót.

Megérkezés után Kimlén a Cvika kemping büféjében lesz lehetőség sör, üdítő, kávé, stb. vásárlására. Kötetlen beszélgetés és erőgyűjtés után indulunk haza.
Jelentkezni e-mail-ben lehet az alábbi címen:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A jelentkezéskor tüntesd fel, hogy az evezésre hányan jöttök, van-e olyan köztetek, aki tud kenut kormányozni, kell-e mentőmellény, ha igen hány darab!
A jelentkezéseket 2018. június 19-én (kedd) 12 óráig várom! A túra minimum 10 fő jelentkezése esetén kerül lebonyolításra. Esőnap nincs, rossz idő esetén elmarad.
Kérdés esetén keressetek!

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt! Ezen a szakaszon van egy duzzasztó, ezt nagy odafigyeléssel kell megközelíteni! Előtte balra mellékágba ki kell térni, és ott a kenukkal egy csúszdán kell lecsúszni.
Az idén tervezünk még egy túrát, várhatóan augusztus 25-én, szombaton, Rajka – Halászi között.
Várunk mindenkit, akár próbálta már az evezést, akár nem, de szívesen kipróbálná!

Üdvözlettel: Adorján Tibor