Győri Elektromos VSK

Galéria

Hírek, információk

TENISZ- TÉLI IDŐSZAK

Kedves Sportköri Tagok!

1. lehetőség:

Cím: Győr Olimpiai Sportközpont 9025 GYŐR, Radnóti Miklós utca 37.

Részletes anyag ITT

 

2. lehetőség:

Cím: Marcal Teniszcentrum (9024 Győr, Pápai út)

Honlap: www.teniszgyor.hu

Nyitva tartás: minden nap 8-22 óráig

A győri Teniszcentrumban a 2018. október 15. és 2019. április 14. közötti „téli időszak”-ra vonatkozó árak itt találhatók. Az árak tartalmazzák a sportköri tagok számára érvényes kedvezményes pályaárakat, amelyeket tenisz és fallabda esetén is 500,- Ft-tal támogat a Sportkör, így a helyszínen ennyivel kevesebbet kell fizetni.

A csatolás 3. oldalán megtaláljátok a Bowlingra vonatkozó, kedvezményes fizetendő árakat is.
Játékra eseti foglalással lehet jelentkezni a helyszínen vagy a 06-96/548-444-es telefonszámon, illetve a +36/30-466-0088-as mobilszámon egy alkalomra, legfeljebb egy hétre előre. Fontos, hogy akadályoztatás esetén a pályát foglaló személy a foglalt időpontot, legkésőbb 6 órával előtte le kell, hogy mondja. A le nem mondott foglalásokat, mindenkinek magának kell fizetnie, extra időben az egyedi foglalásra érvényes mindenkori lista áron, további idősávokban az 1-es számú mellékletben szereplő árak szerint.

A jelentkezéskor minden esetben jelezzétek, hogy a Győri Elektromos Sportkör tagjai vagytok (egyébként fizetéskor nem lehet érvényesíteni majd a kedvezményes árat), és meg kell adni a sportköri igazolvány számát és a telefonszámotokat is.
A korábbiakhoz hasonlóan az igénybevételt aláírásotokkal kell igazolni, amely alapja a Teniszcentrum és a Sportkör közötti elszámolásnak. Figyeljetek arra is, hogy a Sportkör által adott támogatás összege, és a sportköri igazolványszámotok is helyesen legyen kitöltve.

A játék alkalmával a sportköri igazolványt –kérésre- fel kell mutatni.

Bővebb információt az alábbi honlapon találhattok:
http://www.teniszgyor.hu
A Sportköri tagoknak a pályák igénybevételéhez kapcsolódóan a konditerem használata ingyenes.
További jó sportolást kívánunk!

Győri Elektromos Sportkör